Event

Black & White – Always Classic & Noble by Budureasca

Postat in

Un eveniment interesant a avut loc recent la InterContinental Athene Palace Bucureşti, marca Budureasca, ce a marcat lansarea conceptului Black & White – Always Classic & Noble by Bucureasca.

În portofoliul de vinuri al producătorului din Dealu Mare şi-au făcut apariţia un spumant Blanc de Noir, metoda champenoise, cu 96 de luni maturare la sticlă, extra brut, ce a fascinat extrem de plăcut audienţa prezentă la acest eveniment.

Un alt vin lansat cu acest prilej este Sauvignon and Sauvignon, obţinut din Sauvignon Blanc (70%) şi Cabernet Sauvignon (30%) vinificat în alb. Un vin alb puternic, corpolent, cu o structură bine definite despre care vom mai povesti.

Nu puteau lipsi cei doi nobili, respectiv Noble Five Black şi Noble White, în tonul conceptului evenimentului şi al dress codului black and white.

Cu o istorie de 20 de ani în producţia de vinuri de calitate, Budureasca a mai anunţat câteva surprize în viitorul apropiat: lansarea unor vinuri roşii din varietăţile Negru de Drăgăşani şi Novac, ce vor fi obţinute din viile noi plantate cu aceste soiuri (urmărim cu interes!).

O atmosferă placută în cadrul evenimentului, ce a fost întreţinută de către formaţia Strada Pogo şi o prezentare de modă marca Cezare su Misura.

Oenologul cramei Budureasca – Stephen Donnelly

Iar Moş Crăciun, s-a gândit să vină mai devreme pentru cei prezenţi, cu un cadou interesant: Calendarul advent de miniaturi cu vin, primul de acest fel din România (pe care dacă-l doriţi să-l aveţi sub bradul de Crăciun, vă recomand să-l comandaţi aici: https://budureasca.ro/advent-calendar/).

Se pare că celor de la Budureasca le-a reuşit să creeze o atmosferă şi un eveniment perfect, unde vinurile lor de top și momentele memorabile au creat o simfonie desăvârșită a gustului, prieteniei și eleganţei.

Cheers!

Click pentru a comenta

Cele mai citite

Exit mobile version