Event

A noua ediţie a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST Timişoara

În perioada 6-8 aprilie 2012, Timişoara va găzdui cea de-a 9-a ediţie a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST. Timp de trei zile, timişorenii, turiştii, dar şi o mulţime de invitaţi din toate colţurile ţării vor trece pragul Centrului Regional de Afaceri Timişoara pentru a testa cele mai bune vinuri româneşti şi internaţionale.

Tradiţionalul Salon de Vinuri VINVEST a reuşit să se poziţioneze pe piaţa românească drept unreper în promovarea industriei vinului. Cu fiecare ediţie, Salonul VINVEST a devenit mai important. Numărul expozanţilor, al vizitatorilor, al evenimentelor, al partenerilor a fost în continuă creştere.

Anul 2012 va avea un statut special, fiind ediţia care pregăteşte aniversarea de 10 ani a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST 2013.

Programat într-o perioadă propice, 6-8 aprilie 2012, cu o săptămână înainte de Sărbătorile de Paşti, când, din punct de vedere psihologic, oamenii manifestă o predispoziţie comportamentală orientată spre consum, Salonul VINVEST reprezintă o excelentă oportunitate pentru industria vinului.

Două evenimente de anvergură vor fi organizate înaintea Salonului VINVEST, în cadrul cărora vor fi implicate importante resurse umane şi financiare. Primul este o degustare de vinuri în compania şefiilor oficiilor consulare, al managerilor de top şi middle management al companiilor mari şi foarte mari din Timişoara şi judeţ.

Al doilea eveniment este o vizită de lucru a unui grup reprezentativ de jurnalişti din turism din România. Programul jurnaliştilor cuprinde: vizite la cramele din vestul ţării, participarea la o conferinţă de presă specială şi la Salon în cele trei zile de desfăşurare.

Aceste evenimente reunesc oameni importanţi din diferite domenii de activitate, reprezentând un public important pentru expozanţi.

1 Comentariu

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi