Evenimente

VINVEST Intr-o Noua Prezentare

O surpriză plăcută este noua pagină de prezentare  HYPERLINK „http://www.vinvest.ro” www.vinvest.ro,  ca o avanpremieră a ceea ce va fi ediţia a X-a VINVEST, din acest an, ce se va desfăşura în perioada 19 -21 aprilie, în cadrul Centrului Regional de Afaceri Timişoara, unde cei prezenţi vor avea ocazia să deguste vinuri româneşti şi internaţionale, la standurile producătorilor şi importatorilor de vin, să asiste la degustarea vinurilor autohtone lângă profesionişti (ADAR, ONVPV, ONIV), să urmărească asocierea vinurilor cu produsele culinare prezentate de către somelieri şi să asiste la show-urile gastronomice oferite de către maeştri bucătari. În buna tradiţie a Salonului de Vinuri VINVEST, vor fi oferite celor ce vor vizita numeroase câştiguri în vin la diferitele concursuri ce vor avea loc.

Noua pagina de internet a evenimentului se prezintă cu o formă facilă de navigat, modernă, cu informaţie consistentă, actualizată periodic. Este un pas înainte, se observă că s-au depus eforturi considerabile, totul pentru a concentra ceea ce este reprezentativ şi de interes pentru pasionaţii de vin şi publicul larg, ce sunt aşteptaţi în număr cât mai mare să calce pragul Salonului de Vinuri VINVEST.

vinvest 01

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST este un eveniment dedicat vinului românesc și internațional. În acest an sărbătorim Ediția Aniversară VINVEST, ocazie în care VINVESTUL, reprezentat de către doamna Lucia Pîrvu, împlinește zece ani de activitate. Fiecare ediție VINVEST a fost îmbogățită calitativ de către organizatori. Dupa doi ani de la prima ediție a Salonului, în 2006, s-a organizat pentru prima data Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, concurs care are loc de atunci în fiecare an. VINVEST 2013 se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Ministerul Turismului, având co-organizatori Asociația Degustătorilor Autorizați din România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara, în colaborare cu instituții și asociații de profil din țară.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi