Evenimente

VINVEST 2014

(P) „VINVEST, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis și Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania va invita sa participati la cea de-a 11-a editie a Salonului International de Vinuri VINVEST in perioada 11-13 aprilie 2014 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, VINVEST își propune ca, anul acesta, pe parcursul întregii perioade a Salonului, să organizeze o serie de evenimente, reunite sub genericul Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale. 

Sectorul vitivinicol, utilajele de vinificatie si serviciile conexe vinului vor avea o mai mare vizibilitate prin prezenta in salon a Asociatiei Presei Agricole din Romania recunoscuta de catre Federatia Presei Agricole de la Bruxelles in toamna anului 2013vinvest 1.

Turismul vitivinicol va fi promovat prin televiziunea nationala de Turism Travel Mix TV prezenta la eveniment in calitate de partener si, implicit, prin emisiunea Savureaza Romania realizata in parteneriat cu agentia de turism Accent Travel, Nelstill, Rabitt Media si Editura Litera.

Fiecare eveniment al dumneavoastra, expozanti, se va alatura programului salonului VINVEST 2014. Va asteptam sa ne bucuram impreuna cu o saptamana inainte de Sarbatorile Pascale!”

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi