Evenimente

VINVEST 2013 Ediție Aniversară

Un eveniment marca VINVEST se va desfășura anul viitor în primăvara, ocazie când se va sărbători împlinirea a 10 ediții, alături de cei 30 de ani de experiență în domeniul vitivinicol ai organizatorului, doamna Lucia Pîrvu. Salonul Internațional de Vinuri va avea loc în perioada 19 -21 aprilie 2013, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Dintre evenimentele marcante ale salonului am aminti:

1. Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, editia aVIII-a. 16, 17, 18 aprilie 2013, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Obiectivele concursului sunt:

-promovarea vinurilor, a băuturilor alcoolice de calitate, antrenarea partenerilor din piața vinului și a băuturilor alcoolice într-o competiție benefică în folosul consumatorului;- educarea publicului privind caracteristicile și tipicitatea vinurilor românești, precum și caracteristicile băuturilor alcoolice;

– folosirea imaginii concursului ca instrument de marketing pentru promovarea vinului și a băuturilor alcoolice medaliate, atât pe piața națională, cât și pe cea internațională

– obținerea unei imagini reale a pieței vinului și a unei percepții clare a etichetei românești, ceea ce ajută la educarea publicului în privința consumului și achiziționării unui vin medaliat.

Cu această ocazie vor fi oferite :

– Marea Medalie de Aur la vin;

– Marea Medalie de Aur la vin de vinotecă;

– Marea Medalie de Aur la băuturi alcoolice;

In cadrul Ceremoniei de Decernare a Premiilor vor fi nominalizați și evidențiati cei mai buni oenologi, în semn de respect pentru cei care au produs vinurile și băuturile alcoolice.

2. Gala Vinului Premium

Gala Vinului Premium va avea loc în data de 20 aprilie 2013 la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Vinul Premium – cel mai mare vin al cramei – va fi prezentat pentru degustare, într-un cadru special amenajat. Fiecare cramă va desemna oenologul sau somelierul care va descrie vinul în 15 minute. Publicul care va beneficia de această degustare va avea posibilitatea să se inscrie dupa data de 7 ianuarie pe site-ul vinvest – www.vinvest.ro – cu plata unei contravalori. Segmentul căruia ne adresăm cu aceste Vinuri Premium se regăsește în grupul oamenilor de afaceri iubitori de vin. Va fi invitat și câte un reprezentant de la fiecare cramă producătoare de vin participantă la salon.

3. Vizite la crame

Cu ocazia salonului VINVEST, un grup numeros de jurnaliști din mass-media națională și locală, toți cei care s-au alăturat promovării, vor fi invitați pe parcursul celor 3 zile la Timișoara. De asemenea, pentru grupul de jurnaliști vor avea loc deplasări la cramele din vestul țării, crame care la acest moment prezintă un mare potențial în domeniul vinului, dar și al turismului viticol.

7 Comentarii

7 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi