Evenimente

Vinexpo 2013

Pentru Vinexpo a început deja numărătoarea inversă. Au mai rămas şase luni până când acesta îşi va deschide porţile în luna iunie, în localitatea Bordeaux, Franţa. În anul 2011 evenimentul  a avut 48000 de vizitatori şi 148 de ţări participante la expoziţia de vinuri. Planurile pentru 2013 includ îmbunătăţiri pentru două dintre punctele sale cele mai populare: Club du Lac şi secţiunea degustări Vinexpo. Club du Lac, zona privată cu vedere la lac, ce este retrasă din circuitul agricol, va găzdui pavilioanele pentru marile corporaţii din industrie, cu un spaţiu mult mai mare, în timp ce partea de tasting va deveni mai atractivă, cu noi domenii de degustare, fiind plasată în centrul de Convenţii şi expoziţii, în trei săli dedicate.

Vinexpo va lansa, în avanpremieră, rezultatele studiilor şi cercetărilor realizate în întreaga lume, comandate de International Wine & Spirit Research (IWSR), în data de 5 februarie 2013, în cadrul unei conferinţe de presă la Hotelul Westbury din Londra. Preşedintele Vinexpo (Xavier de Eizaguirre) şi directorul executiv (Robert Beynat), vor prezenta rezultatele cercetării şi vor răspunde la întrebările auditoriului.Cercetarea acoperă 28 ţări producătoare şi 114 pieţe, unde vinul şi băuturile spirtoase sunt consumate. Cercetarea include prognoze pentru valoarea producției în volume, exporturile, importurile şi vânzările la nivel global.vinexpo 02

Robert Beynat, directorul executiv, a declarat: „cu ocazia Vinexpo, aici, la Bordeaux, în luna iunie, sosesc toţi factorii de decizie din lumea vinului, pentru a face afaceri. Ştim din feedback-ul ediţiilor precedente, că un număr mare dintre contracte sunt semnate sau negociate în sălile de expoziţie. Vinexpo este un loc grozav pentru afaceri internaţionale, întâlniri colegiale şi pentru a face noi prietenii. Veţi afla în mod direct evoluţua afacerilor cu vin şi băuturi spirtoase, faptul că întreaga lume este în schimbare şi în acest domeniu şi veţi avea şansa să cunoaşteţi tehnici şi tehnologi noi folosite în industrie. Există posibilitatea de a face afaceri la nivel mondial într-un singur loc”.Vinexpo este rezervat exclusiv pentru profesioniştii din industria vinului şi a băturilor distilate precum şi pentru cei care fac afaceri în sectorul duty-free, restaurante, hoteluri, supermarket-uri, exportatori/importatori de vin, reprezentanţi mass-media de specialitate.Vinexpo se desfăşoară în Bordeaux, între 16 -20 iunie 2013, între 08:30-18.00 zilnic, cu excepţia ultimei zile când acesta se închide la 16.30.

3 Comentarii

3 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi