Evenimente

Programul celei de-a III-a ediții VINTEST București

VINTEST 2013, Salonul Național de Vinuri al României, ediția a III-a, 6 – 9 iunie 2013, va avea loc la Sala Palatului din București. Evenimentul este dedicat vinurilor autohtone și se desfășoară în perioada în care are loc a 36-a ediție a Congresului Organizației Internaționale a Viei și Vinului. Congresul OIV a mai fost organizat în România în urmă cu 45 de ani.

Partenerii evenimentului sunt MADR și Autoritatea Naționala pentru Turism. În calitate de parteneri media principali se află alături de noi Agerpress, radio Antena Satelor, Casa Lux și Millesime. Accesul în salonul VINTEST se va face pe baza unui bilet de intrare, a unei invitații sau prin înscriere online. Prețul unui bilet pentru o persoană este de 15 lei. În prețul biletului este inclus un pahar, un program și harta viticolă a României.

Programul salonului

Joi, 6 iunie 2013
Orar: 10.00– 19:00 (deschiderea oficială:15.00)
Evenimente: deschiderea oficială a salonului; vizita oficialităţilor la standuri; lansări de vinuri, demonstraţii ale somelierilor; lansări de publicaţii; degustări de vinuri – ADAR, ONIV, ONVPV; tombole de fidelizare a publicului.

Vineri, 7 iunie 2013
Orar: 10:00 – 19:00
Evenimente: degustări de vinuri susţinute de reprezentanţi ai asociaţiilor de profil; lansări de vinuri, asocierea vinului cu mancarea – demonstratii facute de somelieri; tombole de fidelizare a publicului.

Sambata, 8 iunie 2013
Orar: 10:00 – 20:00VINTEST 001
Evenimente: degustări de vinuri susţinute de reprezentanţi ai asociaţiilor de profil; gastronomie si vin; demonstraţii bartending şi flair; tombole de fidelizare a publicului vizitator.
ora 16.00 Revista tour.ist prezinta Drumul Viilor cu Razvan Adam
ora 17.00 Lansare publicatii Rabbit Media – Revista Vinuri de Top
ora 17. 45 Conferinta pe tema vinului sustinuta de catre Mihail Galatanu

Duminica, 9 iunie 2013
Orar: 10:00 – 16.00
Evenimente: degustări de vinuri susţinute de reprezentanţi ai asociaţiilor de profil; gastronomie si vin; demonstraţii bartending şi flair; tombole de fidelizare a publicului vizitator.

1 Comentariu

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi