Evenimente

(P) Festivalul PROVINO în Desfășurare

La Festivalul PROVINO, sesiunile de degustări a câte 60 de minute fiecare oferă participanților posibilitatea unică de a iți delecta simțurile cu unele dintre cele mai deosebite vinuri autohtone. In grupuri de maxim 40 de persoane, vizitatorii vor fi însoțiți de degustătorii autorizați într-o călătorie inedită pe tărâmul gusturilor aparte, în compania a 12 sortimente de vin în zilele de vineri, sâmbătă si duminică. Iată și specialiștii care vă vor însoți în fascinanta lume a degustărilor asistate:

Catalin Zamfir Asistent universitar in Cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad Iasi, Asistent de Cercetare Stiintifica in Cadrul Centrului de Cercetari Pentru Oenologie Filiala Iasi, a Academiei Romane, Membru al American Society for Enology and Viticulture (ASEV), Membru al Australian Society of Viticulture and Oenology (ASVO), Membru al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR).

Cintia Colibaba Dr. ing. Lucia Cintia Colibaba este cercetător in sectorul viti-vinicol, colaborand cu institutii academice si de productie în domeniu din tară (Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, Centrul de Cercetari Oenologice al Academiei Romane- Filiala Iasi, S.C. Cotnari S.R.L., S.C. La Vie S.R.L.) si din strainatate, unde a efectuat multiple stagii de perfectionare (Forschungsanstalt Geisenheim, Germania, DLR Neustadt a/W, Germania, Bournemouth/Poole University, Marea Britanie). Actualmente, este angajata ca cercetator post-doctorand la Universitatea Tehnica Gh. Asachi Iasi.

Liviu Grigorica Medaliat la Londra pentru inovație in vinificatie, Liviu Grigorica este membru al comitetului de conducere ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania). Degustator profesionist, oenolog consultant, proiectant de tehnologii si crame, Liviu Grigorica a absolvit Facultatea de Industrii Alimentare, cu ucenicia in vinificatie la Nazarcea, langa Murfatlar.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi