Evenimente

IWCB 2013 și Bloggerii de Vinuri

O oportunitate deosebită pentru bloggerii de vinuri din România, de cunoaștere și contact nemijlocit a desfășurării unui concurs de vinuri, va fi asigurată la International Wine Contest Bucharest 2013, concursul internațional de vinuri ce se va desfășura în perioada 23 – 26 mai 2013, în incinta Bibliotecii Naționale a României din București. Prin participarea acestor pasionați de vinuri, mecanismele unui concurs de asemenea anvergură vor fi mai vizibile, observate și prezentate direct de la fața locului. În acest spirit se va organiza și un panel destinat bloggerilor de vinuri.

Acest panel paralel are rolul de a face legătura dintre instituțiile concursului și public, prin intermediul celor care scriu despre vinuri. Foarte importantă este apropierea bloggerilor de regulile stricte ale jurizării și, de asemenea, posibilitatea ca aceștia să își calibreze prin comparație puterea de analiză și ierarhizare a vinurilor. Deși funcțiunea este informală, la această oră mai multi bloggeri și-au arătat interesul pentru participarea la acest experiment.iwcb feat 4

O modalitate eficientă, transparentă și în premieră de a lua pulsul activităților, a jurizării și chiar a degustării probelor înscrise în concurs.

Suntem convinsi că și prin această extensie a activităților din cadrul IWCB 2013 se vor face astfel mai bine cunoscute valorile pe care le susține cel mai important concurs de vinuri din România:  Profesionalism. Corectitudine. Comunicare. Raportare globală. Transparență. (http://www.iwcb.ro)

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Despre IWCB, panele si invitatii pentru bloggeri de vin… | www.provin.ro - Pentru si despre vin...din diferite ipostaze

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi