Evenimente

Câștigă o Invitație la VINTEST

Casa de Vinuri Cotnari şi Oenolog.ro vă invită la un adevărat regal al vinurilor românești, organizat în București, la Sala Palatului. Salonul Național de Vinuri al României VINTEST, ediția a 3-a, ce se va desfăşura în perioada 06 – 09 iunie 2013, își va deschide mâine porțile pentru publicul larg. Și această ediție se va desfășura la standarde de calitate și profesionalism ridicate, fiind confirmată participarea a 17 producători de vinuri, precum și a distribuitorilor și firmelor cu servicii conexe din industria vinului. Deschiderea oficială va avea loc joi, 6 iunie a.c., ara 15.00.

În ce constă concursul nostru? Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să dați share pe Facebook acestui articol. Primii 30 dintre dumneavoastră care doresc să deguste vinurile românești și să viziteze salonul VINTEST sunt rugați să-și postează numele, prenumele împreună cu link-ul de pe propria cronologie a paginii de Facebook la rubrica comment (din finalul acestui articol). Astfel veți avea asigurată o invitaţie şi accesul gratuit într- una dintre cele patru zile ale salonului de vinuri, la alegere. Pentru acces, câştigătorii vor lua legătura cu dl. Emilian Ion –  0741.188.167, cel care le va înmâna invitaţia chiar la intrarea în salonul de vinuri, în ziua în care se decid să-i treacă pragul.vt

Totodată, vă invităm  la o degustare a celor două game de vinuri premium româneşti – Domenii şi Colocviu, produse de Casa de Vinuri Cotnari, sâmbătă, 8 iunie a.c., la ora 16.00, alături de somelierul Ștefan Timofti și Oenolog.ro, ce vor prezenta în faţa celor prezenți cele două game de vinuri premium ale producătorului moldav. Va exista și o tombolă cu premii constând în vinuri, tocmai de aceea vă aşteptăm în număr cât mai mare la Salonul Național de Vinuri al României VINTEST să descoperiți vinurile românești de calitate, prezentate şi explicate de specialişti. Vă dorim să aveți parte numai vinuri bune!

8 Comentarii

8 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi