Evenimente

Budureasca Master Class Vin La Munte Brasov 2017

Prezentarea vinurilor sub forma unor evenimente tip Master Class reprezintă o provocare interesantă dar și o atenție mai mare acordată vinurilor dar și celor prezenți. Interacțiunea cu auditoriul a fost excelentă, iar selecția de vinuri premium ale cramei Budureasca, în cadrul festivalului Vin la Munte, ce a avut loc la Brasov spre finalul lunii octombrie, a captivat participanții și le-a adus în prim plan câteva vinuri reprezentative din zona Dealu Mare.

Pornind prezentarea colocvială a vinurilor cu Chardonnay/ul și Fume-ul, treptat în pahare a ajuns și Oro Manisa din gama Origini (asta pe vinurile albe), pentru ca pe roșii să-i delectăm pe cei prezenți cu Zenovius și Merlot-ul din gama Origini.

Vinurile au fost în notele lor obișnuite, bine apreciate de către public, care a remarcat constanța calității lor, atât pe albe, dar și pe cele roșii. Pe parcursul a mai bine de oră, vinurile au fost analizate, degustate, comparate și savurate de către cei prezenți, impresia generală fiind foarte bună, atât din punct de vedere al raportului calitate/preț cât și cel calitativ, ce se ridică la un nivel comparabil cu vinuri mult mai titrate din țări cu tradiție vitivnicolă.

Cei aproximativ 40 de participanți prezenți, cu prilejul acestei prezentări tip Master Class, și-au format o opinie și impresie favorabilă, mulți dintre aceștia fiind consumatori ai vinurilor produse de Crama Budureasca, acesta constituind un bun prilej pentru a înțelege mai bine filosofia vinurilor produse de către Stephen Donnelly, oenologul și artizanul acestor vinuri.

21 Comentarii

21 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi