Evenimente

Balul Cavalerilor Ordo Equestris Vini Europae 2013

Consulatul Romania al Ordo Equestris Vini Europae, împreună cu conducerea Legatului București, a organizat în condiții excelente Balului Anual al Cavalerilor Vinului – Editia 2013, ce s-a desfășurat în sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din București, în data de sâmbată, 16 noiembrie 2013.

Acest eveniment deosebit și totodată cel mai important al anului 2013 a fost precedat de ceremonia de avansare la gradul de Judex de Vino a nouă dintre confrați, condusă de Excelența Sa, Consul Ambasador al Senatului ,,OEVE” Austria, prof. dr. Josef von Jenei și Proconsul I al Consulatului România, OKT EQUES Marius Farmazon.

La eveniment, pe lângă vinurile prezentate de-a lungul anului la întâlnirile confraților noștrii, a fost prezentat și cel de-al treilea vin din cadrul proiectului ,,Terra valachorum III”, o ediție limitată de vinuri premium sub egida Ordo Equestris Vini Europae – Consulat Romania, realizat de oenologul Mark Dworkin și vinificat de către Crama WineRo.

Acest vin este un cupaj din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră, recolta anului 2011, produs intr-o ediție de 420 sticle, numerotate individual. Vinul are stilizat pe etichetă chipul Sfântului Apostol Andrei – cel Întâi Chemat, primul Propovătuitor al Evangheliei la geto-daci și ocrotitorul României.

DSCN5399

Pe lângă atmosfera deosebită și meniul rafinat realizat de către renumitul Chef internațional Bernd Kirsch, cei prezenți au fost delectați cu un recital de chitară spaniolă, o prezentare de modă marca Adina Buzatu, muzică, antren și multă voie bună.

Mai multe imagini de la eveniment găsiți aici. IN HONOREM DEI et IN HONOREM VINI!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi