Evenimente

Atelier Gustul Vinului – Povești la Gura Sobei

Miercuri, 11 decembrie 2013, începând cu ora 19:00, la Caffe Tabiet din București (str.Avrig, nr. 29), închieiem anul cu “povești la gura sobei”. Vă invităm să degustați și să ascultați povestea vinurilor românești de la Casa de Vinuri Cotnari, spusă de somelierul Ștefan Timofti și să vă bucurați, așa cum făceați în copilarie, de “iarna pe uliță” – expoziție de fotografie semnată Arian România.

Pentru acest atelier organizatorul (Exclusiv Events) pune la dispoziţia dumneavoastră 40 de locuri, iar participarea se va face numai pe baza de rezervare la adresa de e-mail: elena.bragaru@exclusivstaff.ro, până la data de 10.12.2013. Tariful este de 50 lei/persoană. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook.COVER FB (1)

Parteneri: Casa de Vinuri Cotnari, Tabiet Caffe, Oenolog.ro, Vip Style, Centrul Vechi, Elegantine, Calendar Evenimente, Millesime, I.Mircea Photography.

Vinul este artă, exact ca o operă valoroasă, unică, fie că este într-o ediţie limitată, fie că reprezintă tot ceea ce are mai bun o cramă la un moment dat. Exact ca şi o operă de artă, vinul bun îţi deschide o lume aparte, exprimă şi se exprimă prin fiecare picătură, încălzeşte spiritul şi sufletul deopotrivă” (Casa de Vinuri Cotnari).

21 Comentarii

21 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi