Concurs

Concurs: Sărbătorim 1 Mai cu Rouge de Roumanie

Dacă ar fi să ne reamintim puțin istoria zilei de 1 Mai, în anul 1889 Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 Mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, fiind comemorată an de an prin manifestații muncitorești.

Cu timpul, ziua de 1 Mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autoritățile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.

După anul 1990, importanța propagandistică a zilei a fost minimalizată, dar oamenii se bucură de acest eveniment, sărbătorindu-l în aer liber, la iarbă verde, la mare ori la munte, cu „parfum de mititei” la grătar și, de ce nu, lângă un vin roșu de la Domeniile Sâmburești.Mici_facuti_la_gratar

Domeniile Sâmburești și Oenolog.ro vă invită să participați la un concurs ce are ca premii 3 cutii cu vin Rouge de Roumanie (a câte 6 sticle fiecare), potrivite pentru sărbătorirea, alături de cei dragi dumneavoastră, a zilei de 1 Mai.

Pentru a câștiga unul dintre cele trei premii trebuie să dați share pe Facebook acestui articol și să răspundeți la întrebarea „ce soiuri de vin compun cupajul Rouge de Roumanie?”. Mai multe detalii despre vinul Rouge de Roumanie găsiți aici.

Rouge de RoumanieRăspunsul dumneavoastră îl veți posta în rubrica comment, din finalul acestui articol, împreună cu datele dumneavoastră de contact: numele, prenumele și neapărat link-ul paginii proprii de Facebook.

Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 23 – 29.04.2014.

Cei trei câștigători se vor desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul aplicaţiei random.org și vor fi anunțați în data de 30.04.2014. Mai multe detalii despre portofoliul de vinuri al Domeniilor Sâmburești găsiți pe pagina de Facebook a producătorului. (credit foto imagine mititei: ro.wikipedia.org)

160 Comentarii

160 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi