Concurs

Concurs – Sărbătorim 1 Mai cu Domeniile Sâmburești

Cu timpul, ziua de 1 Mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autoritățile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.

După anul 1990, importanța propagandistică a zilei a fost minimalizată, dar oamenii se bucură de acest eveniment, sărbătorindu-l în aer liber, la iarbă verde, la mare ori la munte, cu “parfum de mititei” la grătar și, de ce nu, lângă un Cabernet Sauvignon de la Domeniile Sâmburești.

Iar despre Cabernet Sauvignon-ul de Sâmburești, foarte frumos scria Radu Anton Roman: “Solemn ca o declaratie interguvernamentala de razboi rece, arogant ca un grof ungur, sumbru si catifelat ca hainele de doliu ale reginelor Spaniei, Cabernet Sauvignon-ul de Samburesti paseste triumfator si majestuos prin lume, imbracat cum nici un alt vin iesit din matca romaneasca n-a facut-o inca: e frumos la culoare ca un inger negru. Cabernet Sauvignon Domeniile SamburestiAre un parfum dur, pietros, de salbaticiune nobila dar si de lichen inflorit pe stanci de cuart rosu. Imbraca mai intai palatele gurii cu o uluitoare senzatie vegetala, un fel de fruct aspru, necunoscut, copt intre gheturi. Apoi se asaza temeinic, cu bruschete de ocupant, in adevarata lui substanta vitala, forta. Remanenta lui se intinde pe saptamani intregi, te trezesti tulburat, lingandu-ti buzele uscate, pentru ca ai visat o picatura din acest sange aristocrat pulsandu-ti prin artere.”

Domeniile Sâmburești și Oenolog.ro vă invită să participați la un concurs ce are ca premii 3 cutii cu vin Cabernet Sauvignon (a câte 6 sticle fiecare), potrivite pentru sărbătorirea, alături de cei dragi dumneavoastră, a zilei de 1 Mai.

Pentru a câștiga unul dintre cele trei premii trebuie să dați share pe pagina dumneavoastră de Facebook acestui articol și să răspundeți la întrebarea „ce preparat culinar este mai potrivit cu un Cabernet Sauvignon de Sâmburești?”. Mai multe detalii despre Cabernet Sauvignon-ul produs de Domeniile Sâmburești găsiți aici.

samburesti corksRăspunsul dumneavoastră îl veți posta în rubrica comment, din finalul acestui articol, împreună cu datele dumneavoastră de contact: numele, prenumele și neapărat link-ul paginii proprii de Facebook.

Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 22 – 30.04.2015.

Cei trei câștigători se vor desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul aplicaţiei random.org și vor fi anunțați în data de 01.05.2015. Mai multe detalii despre portofoliul de vinuri al Domeniilor Sâmburești găsiți pe pagina de Facebook a producătorului.

2.875 Comentarii

2.875 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi