Concurs

Concurs de Dragobete, Iubește Românește

Domeniile Ostrov şi Oenolog.ro îţi oferă şansa să câştigi pentru tine sau pentru cineva drag, două sticle de vin roșu sec Merlot 2009, din gama Cetatea Durostorum, cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Premiem trei participanţi la concursul nostru, cu câte două sticle de vin. Nu trebuie decât să răspundeți la întrebarea: ce vinuri regăsim în gama Cetatea Durostorum, alături de Merlot 2009? Dați share pe Facebook acestui concurs, postați răspunsul dvs. la rubrica comment (din finalul acestui articol) și nu uitați să menționați datele dumneavoastră: numele, prenumele și neapărat link-ul paginii proprii de Facebook. Pentru a găsi răspunsul mai ușor, vă oferim și un indiciu unde puteți căuta: http://www.vinpentrutine.ro/ro/.

Și asta pentru că de Ziua lui Dragobete, „zeul tinereții, al veseliei și al iubirii în mitologia românească, coincide din punct de vedere al calendaristicii ortodoxe cu sărbătoarea Aflării Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea are însă origini străvechi. Dragobete este un personaj preluat de la vechii daci și transformat ulterior într-un protector al tinerilor și patron al iubirii. Cetatea Durostorum Merlot 2009

Urmând firul anumitor legende populare, se pare că Dragobete (numit și “Cap de primăvară”, “Năvalnicul” sau “Logodnicul Păsărilor”) nu era nimeni altul decât fiul babei Dochi, un flăcău extrem de chipeș și iubăreț, care seducea femeile care îi ieșeau în cale. Dragobete a rămas însă până în ziua de astăzi ca simbolul suprem al dragostei autohtone” – (sursa: revista www.historia.ro).

Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 15 – 17.02.2014. Câștigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul aplicaţiei random.org și vor fi anunțați în data de 18.02.2014. Vin pentru tine, vin’ spre noi de Dragobete, alături de vinurile Domeniilor Ostrov!

80 Comentarii

80 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi