Cofetaria Armand pregateste in laboratorul propriu un desert special, fara conservanti si cu retete care se detaseaza de tipurile clasice de prajituri. In laborator se acorda cea mai mare atentie atunci cand vine vorba de desertul dumneavoastra si pentru aceasta sunt folosite, in fiecare zi, ingrediente naturale, ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, fructe proaspete. Retetele de origine frantuzeasca prind o infatisare deosebita si un gust desavarsit datorita experientei cofetarilor si mai ales a pasiunii cu care se lucreaza in laboratorul Cofetariei Armand.
Calitatea incontestabila a prajiturilor pe baza de mousse, definitoare pentru productia din cofetaria Armand, este ceea ce va puteti dori atunci cand vine vorba de un desert fin si cremos. La ARMAND puteti alege prajitura ideala pentru micul deliciu zilnic, dar si tortul pentru o ocazie speciala, aniversare sau pentru nunta de vis. Acestea iau o infatisare incantatoare dupa preferintele dumneavoastra.
Un lucru deloc de neglijat, preparatele Cofetariei Armand, in special cele bazate pe mousse-ul de ciocolata si caramel merg excelent acompaniate de un vin premium romanesc, precum Busuioaca de Bohotin 2011, un vin rose demisec produs de Casa de Vinuri Cotnari.
La recentul targ de vinuri GoodWine, a fost demonstrata in mod deosebit aceasta asociere culinara, de un rafinament, bun gust si o excelenta simbioza. Vinul, ce are o culoare asemanatoare foii de ceapa, cu tenta spre rose pal (dar luminos pe alocuri si patrunzător), te intampina cu un nas discret, fin, ce aminteate de aromele capsunilor si fragutelor de padure. Aromele sale olfactive se pierd frumos in gustul de fructe varatice, agrise, pepene galben si pere ce se simt cel mai intens, sustinute de o aciditate medie, corespunzatoare, un post-gust relativ scurt dar patrunzător.
Concursul nostru se adreseaza de data aceasta bucurestenilor, desfasurandu-se in perioada 14 decembrie 20 decembrie 2012, ora 20. Cofetaria Armand ofera un delicios tort din mousse Caramel de aproximativ 1 kg, iar Casa de Vinuri Cotnari 1 sticla de rose Busuioaca de Bohotin 2011. Nu trebuie decat sa lasati un comentariu pe pagina de Facebook a Cofetariei Armand, la poza care semnaleaza concursul, despre ce va doriti sa va aduca Craciunul si apoi sa dati share pozei de concurs.
Castigatorul va fi ales cu ajutorul aplicatiei random.org si va fi anuntat in data de 21 decembrie 2012, ora 12. Noi vom rasplati norocosul cu pachetul de tort + sticla de vin. Premiul va putea fi ridicat de la Cofetaria Armand, locatia de pe strada Armand Calinescu, nr. 25 in perioada 21-23 decembrie 2012, in intervalul orar 10.00-20.00, cu comanda prelabila. Concursul se adreseaza persoanelor din Bucuresti, cu varsta peste 18 ani.
Mult succes !