Concurs

Câștigătorii Unei Invitații la Târgul Internațional de Vinuri GoodWine 22-24.11.2013

Casa de Vinuri Cotnari şi Oenolog.ro vă invită la un adevărat regal al vinurilor, organizat la Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine, ce se va desfăşura în perioada 22 – 24 noiembrie 2013, în Bucureşti, la pavilionul C1 din cadrul complexului expoziţional Romexpo. În urma participării la concursul nostru, au câștigat câte o invitație la GoodWine participanții care au respectat cerințele concursului și au răspuns corect la întrebarea noastră.

Feteasca Neagră 2011 (din gama Domenii) este noutatea ce va fi lansată de către Casa de Vinuri Cotnari. Așadar acesta este răspunsul corect! Iată și participanții care au știut răspunsul și pe care-i așteptăm la un pahar cu vin la GoodWine, la standul Casei de Vinuri Cotnari sau la cel al IWCB: Bufnilă Alexandru, Mihai Aurel Uzum, Drăgan Bogdan, Donciu Alexandru, Daniela Zaharia, Doina Ana Butman, Ardelean Maria (Marina). Pentru acces în cadrul târgului, câştigătorii vor lua legătura cu dl. Emilian Ion –  0741.188.167, cel care le va înmâna invitaţia chiar la intrarea în salonul de vinuri, în ziua în care se decid să-i treacă pragul (adică 22, 23 sau 24.11.2013).feteasca

„În istoria vinului, apariţia soiului Fetească Neagră este poziţionată în urmă cu 2000 de ani. Se presupune ca locul de origine al acestui soi este pe valea râului Prut, în jurul localităţii Uricani din judeţul Iaşi, unde s-au găsit seminţe datând din acea perioadă. Soiul a fost cultivat pentru o perioada foarte indelungata de timp in aceasta regiune viticola ( Dealurile Moldovei) apoi a coborat pe curbura arcului carpatic, ajungand destul de tarziu in Muntenia, Oltenia si Dobrogea”. (foto credit: Casa de Vinuri Cotnari).

2 Comentarii

2 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi