Concurs

Câştigătorii Concursului Sfinții Mihail și Gavril Cupola Sanctis 2011

Crama Oprişor şi Oenolog.ro ţi-au oferit şansa să câştigi vinul aniversar Sfinții Mihail și Gavril, premiind trei dintre participanţii la concurs, prin tragere la sorţi (cu ajutorul aplicaţiei random.org). Dintre cei care s-au înscris, trei sunt norocoşii câştigători. S-a respectat ordinea de înscriere, fiecare participant având asociat, conform ordinii de înscriere, numărul de concurs. Aplicaţia a decis cele trei numere câştigătoare. Acestea sunt: 4, 3 și 2.

Iată cine sunt cei trei câştigători: nr.2 – Bianca Ștefănescu, nr.3 – Firica Dumitru Moroianu și nr.4 – Andreea Gabriela Stafe. Îi felicităm cu această ocazie şi îi rugăm să trimită la adresa de e-mail office@oenolog.ro datele lor de contact (adresă şi nr. de telefon), în vederea trimiterii premiilor prin curier.

Vinul, din gama Cupola Sanctis, este roșu, sec, produs în anul 2011, într-o ediție limitată, creat de oenologul Liviu Grigorică, fiind un cupaj din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot. Un vin cu personalitate, puternic, dezvăluie arome pătrunzătoare, directe, de vișine, Castigatoricireșe coapte, completat de note de vanilie și condimente.

Un postgust suficient de lung, caracterizat prin rotunjime și catifelare a taninilor, ce te surprinde la fel de plăcut. Sfinții Mihail și Gavril Cupola Sanctis 2011 poate fi achiziționat și online, la prețul de 60lei, de pe site-ul eccevinum.ro.

Eccevinum este un magazin specializat în vânzarea de vinuri și de băuturi alcoolice de calitate superioară, situat în București, Băneasa Shopping City, parter, Galeria Feeria. Aici veți găsi vinuri de calitate la un preț corect, precum și informații complete despre întreaga gamă de produse comercializate.

3 Comentarii

3 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi