Concurs

Câştigătorii Concursului Sfântul Gheorghe Cupola Sanctis 2010

Crama Oprişor şi Oenolog.ro ţi-au oferit şansa să câştigi vinul aniversar Sfântul Gheorghe, premiind trei dintre participanţii la concurs, prin tragere la sorţi (cu ajutorul aplicaţiei random.org). Din cei 22 înscrişi, doar trei sunt norocoşii câştigători. S-a respectat ordinea de înscriere, fiecare participant având asociat, conform ordinii de înscriere, numărul de concurs. Aplicaţia a decis cele trei numere câştigătoare. Acestea sunt: 8, 22 şi 9.

Iată cine sunt cei trei câştigători: nr.8 – Nicolae Ghiorghe, nr.22 – Bianca Dumitru, nr.9 – Andreea Gabriela Stafe. Am mai extras încă o dată ierarhia finală (locurile 1-2-3), în vederea decernării premiilor constând în cele 6 sticle de vin. rezultate random Iată cum arată clasamentul final: Nicolae Ghiorghe – 3 sticle de vin Sfântul Gheorghe, Andreea Gabriela Stafe – 2 sticle de vin Sfântul Gheorghe şi Bianca Dumitru – 1 sticlă de vin Sfântul Gheorghe. Îi felicităm cu această ocazie şi îi rugăm să ne contacteze la adresa de e-mail: office@oenolog.ro pentru a ne comunica datele lor de contact (adresă şi nr. de telefon, în vederea trimiterii premiilor prin curier).

vinpenetSfântul Gheorghe, din gama Cupola Sanctis, este un vin roșu sec, produs în anul 2010 într-o ediție limitată, creat de oenologul Liviu Grigorică, fiind un cupaj din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot, un vin cu personalitate, puternic, cu arome pătrunzătoare, directe, de vișine, cireșe coapte, completat de note de vanilie și condimente.

Un postgust suficient de lung, caracterizat prin rotunjime și catifelare a taninilor, ce te surprinde la fel de plăcut. Sfântul Gheorghe Cupola Sanctis 2010 poate fi achiziționat și online, la prețul promoțional de 59.52 lei, de pe site-ul vinpenet.ro.

Vinpenet.ro este un magazin online specializat în vânzarea de vinuri și de băuturi alcoolice de calitate superioară. Aici veți găsi vinuri de calitate la un preț corect precum și informații complete despre întreaga gamă de produse comercializate.

 

4 Comentarii

4 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi