Concurs

Câştigătorii Concursului Sfântul Dumitru Cupola Sanctis 2010

Postat in

Crama Oprişor şi Oenolog.ro ţi-au oferit şansa să câştigi vinul aniversar Sfântul Dumitru, premiind trei dintre participanţii la concurs, prin tragere la sorţi (cu ajutorul aplicaţiei random.org). Din cei 9 înscrişi, doar trei sunt norocoşii câştigători. S-a respectat ordinea de înscriere, fiecare participant având asociat, conform ordinii de înscriere, numărul de concurs. Aplicaţia a decis cele trei numere câştigătoare. Acestea sunt: 2, 7 și 8.

Iată cine sunt cei trei câştigători (de fapt cele trei câștigătoare): nr 2 – Mihaela Moroianu, nr. 8 – Ardelean Maria (Marina) și nr. 7 – Doina Ana Butman.  Le felicităm cu această ocazie şi le rugăm să trimită la adresa de e-mail office@oenolog.ro datele lor de contact (adresă şi nr. de telefon), în vederea trimiterii premiilor prin curier.

Sfântul Dumitru, din gama Cupola Sanctis, este un vin roșu sec, produs în anul 2010 într-o ediție limitată, creat de oenologul Liviu Grigorică, fiind un cupaj din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot, un vin cu personalitate, puternic, cu arome pătrunzătoare, directe, de vișine, cireșe coapte, completat de note de vanilie și condimente.

Un postgust suficient de lung, caracterizat prin rotunjime și catifelare a taninilor, ce te surprinde la fel de plăcut. Sfântul Dumitru Cupola Sanctis 2010 poate fi achiziționat și online, la prețul de 60lei, de pe site-ul eccevinum.ro.

Eccevinum este un magazin specializat în vânzarea de vinuri și de băuturi alcoolice de calitate superioară, situat în București, Băneasa Shopping City, parter, Galeria Feeria. Aici veți găsi vinuri de calitate la un preț corect, precum și informații complete despre întreaga gamă de produse comercializate.

4 Comentarii

Cele mai citite

Exit mobile version