Concurs

Câștigătorii Concursului de Dragobete, Iubește Românește

Domeniile Ostrov şi Oenolog.ro ţi-au oferit şansa să câştigi un premiu constând în două sticle de vin Merlot, gama Cetatea Durostorum, premiind trei dintre participanţii la concursul de Dragobete, Iubește Românește, prin tragere la sorţi (cu ajutorul aplicaţiei random.org). Din cei 72 înscrişi, doar trei sunt norocoşii câştigători. S-a respectat ordinea de înscriere, fiecare participant având asociat, conform ordinii de înscriere, numărul de concurs. Aplicaţia a decis cele trei numere câştigătoare. Acestea sunt: 6, 10 şi 65.

Iată cine sunt cei trei câştigători: nr.6Vieru Mariana, nr.10Teodorescu Dumitru, nr. 65Harabagiu Elena. Îi felicităm cu această ocazie şi îi rugăm să ne contacteze la adresa de e-mail: office@oenolog.ro pentru a ne comunica datele lor de contact (adresă şi nr. de telefon, în vederea trimiterii premiilor prin curier).

ConcursMerlot este cel de-al doilea vin roşu din gama Cetatea Durostorum. Asupra acestui vin planează o gravă încărcătură istorică, dar nu oricum, ci încifrată în nuanţele de prună, fructe negre de pădure, ciocolată şi caramel.

Degustând acest vin, de la debut până la finalul astringent, puteţi face o incursiune senzorială imaginară în vremurile glorioasei Rome.

Dacă provocarea oenologilor în a crea vinul ce îmbină trecutul cu prezentul este una extrem de dificilă, trebuie să luăm în considerare faptul că aceasta nu se referă la un singur vin, ci la mai multe, această uniune filosofică presupune diversitate.” Vinul îl puteți comanda pe site-ul producătorului – Domeniile Ostrov.

2 Comentarii

2 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi