Concurs

Caștigătorii Concursului Clubului de Vinuri Vademecum

Oenolog.ro, Casa Panciu și Restaurantul Rossetya v-au oferit şansa să câştigați două cutii ce conţin șase sticle de vin Vademecum fiecare (3 Fetească Neagră 2013 și 3 Fetească Regală 2013), premiind doi dintre participanţii la concursul nostru, prin tragere la sorţi, cu ajutorul aplicaţiei random.org.

Dintre cei de înscrişi, după eliminarea comentariilor (înscrierilor) duplicate, numărul real de participanți este de 7. Dintre aceștia doar doi sunt norocoşii câştigători. S-a respectat ordinea de înscriere, fiecare participant având asociat, conform ordinii de înscriere, numărul de concurs. Aplicaţia a decis cele două numere câştigătoare. Acestea sunt: 7 şi 1.Concurs oenolog.ro

Iată şi cine sunt cei doi câştigători: nr. 7 – Dragan Bogdan și nr. 1 – Iova Marius.

Îi felicităm şi îi rugăm să ne contacteze la adresa de e-mail: office@oenolog.ro pentru a ne comunica datele de contact (adresă şi nr. de telefon, în vederea stabilirii modalităţii de intrare în posesia premiului). Nu putem încheia fără a face o mică retrospectivă a Clubului de vinuri Vademecum.

Clubul de vinuri Vademecum, înființat în București acum doi ani, oferă membrilor săi seri tematice şi un mod unic de a explora o varietate de vinuri atent selecționate, în compania unor preparate gourmet.

vademecum wine clubDin dorinţa de a extinde orizonturile de cunoaştere ale membrilor săi, se propune, în timp, trecerea în revistă a tuturor soiurilor de vinuri, a principalelor regiuni viticole şi a vinurilor provenite de la cei mai importanţi producători români precum şi din majoritatea ţărilor cu tradiţie viticolă. Sub egida Clubului de vinuri Vademecum se încurajează acumularea unor cunoştinţe solide despre vinuri şi mai ales dezvoltarea abilităţilor de degustare ale membrilor săi.

Sesiunile de degustare se desfășoară lunar, la restaurantul Rossetya din București, existând mai multe serii ale pasionaților de vinuri (pe diferite niveluri, de la începători la avansați). Pentru a participa și a cunoaște acestă lume fascinantă a vinului, pentru înscrieri, puteți lua legătura cu dl. Cristian Grigore (tel. 0740.028.229). Următoarele sesiuni se vor desfășura începând cu luna ianuarie 2015.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi