Concurs

Câștigă Vinuri Domeniile Sâmburești Cabernet Sauvignon 2010

Domeniile Sâmburești şi Oenolog.ro îţi oferă şansa să câştigi, pentru tine sau cineva drag, un vin roșu sec, ferm și bărbătesc: Cabernet Sauvignon 2010. Am pregătit pentru dumneavoastră, cu acest prilej, 3 premii, constând în 3 cutii a câte 6 sticle de vin fiecare. Pentru a câștiga unul din cele trei premii trebuie să dați share pe Facebook acestui articol și să răspundeți la întrebarea „de către cine este înțeles acest vin?”

Răspunsul îl veți posta în rubrica comment din finalul acestui articol, împreună cu datele dumneavoastră: numele, prenumele și link-ul paginii proprii de Facebook. Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 09 – 15.12.2013. Câștigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul aplicaţiei random.org și vor fi anunțați în data de 17.12.2013. Mai multe detalii despre vinurile Domeniilor Sâmburești găsiți pe pagina de facebook a producătorului.

Cabernet Sauvignon 2010 Domeniile Sâmburești este un vin roșu sec, ce se prezintă cu o culoare rubinie intensă, cu note olfactive directe de fructe roșii de pădure, completat gustativ de tonuri de cireşe şi zmeură, susţinut fiind de taninurile netede, catifelate, pe alocuri încă uşor zburdalnice.
Radu Anton Roman descrie cel mai frumos vinurile de Sâmburești: „Cabernet Sauvignon-ul de Sâmburești pășește triumfător și majestuos prin lume, îmbrăcat cum nici un alt vin ieșit din matca românească n-a facut-o încă: e frumos la culoare ca un înger negru. Are un parfum dur, pietros, de sălbăticiune nobilă dar și de lichen înflorit pe stânci de cuarț roșu.

192 Comentarii

192 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi