Concurs

Câștigă un Vin Aniversar Sfântul Dumitru Cupola Sanctis 2010

Crama Oprișor şi Oenolog.ro îţi oferă şansa să câştigi pentru tine sau pentru cineva drag un vin în ediție limitată, din gama Cupola Sanctis, ce se dorește a fi un demers care să reprezinte o plecăciune în fața celui mai adânc și intim aspect al Olteniei Profunde: credința.

Pentru fiecare sărbătoare importantă a creștinătății s-a dorit să aveți pe masă vinuri create cu pioșenie, cu o semnificație aparte, așa cum este și vinul ce marchează sărbătorirea Sfântului Dumitru – izvorâtorul de mir, în fiecare an pe data de 26 octombrie.Sf Dumitru

Premiem trei dintre participanţii la concursul nostru cu vinul Sfântul Dumitru, în ediție limitată de la Crama Oprișor. Nu trebuie decât să dați share pe Facebook acestui articol pe pagina unui prieten/rudă/cunoștință care poartă numele sau derivate ale numelui Dumitru și să înscrieți la rubrica comment (din finalul acestui articol) cu datele dumneavoastră: numele, prenumele și link-ul paginii proprii de Facebook. Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 16 – 20.10.2013. 

Câștigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul aplicaţiei random.org și vor fi anunțați în data de 21.10.2013. Cele trei premii constau într-o  sticlă de vin Sfântul Dumitru, în ediție limitată, de la Crama Oprișor.

„Sfântul Dumitru (Dimitrie) Mare Mucenic – Izvorâtorul de Mir – a trăit pe vremea împăraților Dioclețian și Maximian Galeriu (284- 311) și era fiul voievodului cetății Tesalonicului, botezat în taină de părinții săi, de frica cruntelor prigoane împotriva creștinilor. Și îl învățau părinții în cămara cea ascunsă a palatului lor 1275_sfantul_dimitrie_izvoratorul_w400toate tainele sfintei credințe, luminându-i cunoștința despre Domnul nostru Iisus Hristos, precum și milostenia cea către săraci, săvârșind, adică, faceri de bine, celor ce trebuiau.

Și așa, Dimitrie a cunoscut adevărul din cuvintele părinților săi, dar, mai ales, a început a lucra într-însul darul lui Dumnezeu. Și tânărul creștea cu anii și cu înțelepciunea, urcând ca pe o scară, din putere în a Sfântul Dimitrie putere.

Și, ajungând la vârsta cea mai desăvârșită, părinții lui s-au dus din vremelnica viață, lăsând pe tânărul Dimitrie moștenitor nu numai al multor averi, ci și al bunului lor nume.” (sursa: crestinortodox.ro)

9 Comentarii

9 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi