Concurs

Câştigă o Invitaţie la Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine 22-24 noiembrie 2013

Casa de Vinuri Cotnari şi Oenolog.ro vă invită la un adevărat regal al vinurilor, organizat la Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine, ce se va desfăşura în perioada 22 – 24 noiembrie 2013, în Bucureşti, la pavilionul C1 din cadrul complexului expoziţional Romexpo. „Fiecare ediție GoodWine se va desfășura la standarde de calitate și profesionalism din ce în ce mai ridicate, obiectivul nostru rămânând o cât mai corectă și mai largă promovare a vinului de calitate, continuând astfel principiile declarate ale regretatei Angelica Iva”, a declarat Andrei Iva.

Primii 7 dintre dumneavoastră care dau share acestui articol, like paginii de facebook Oenolog.ro își postează numele, prenumele şi link-ul de pe propria cronologie la rubrica comment (din finalul acestui articol), dar mai ales vor trebui să precizeze ce vin din gama Domenii va lansa Casa de Vinuri Cotnari la Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine, vor avea asigurată o invitaţie şi accesul gratuit într- una dintre cele trei zile ale târgului de vinuri, la alegere. Iar aici vă dăm și un indiciu care vă poate ajuta: pagina de Facebook a producătorului (pe care o puteți accesa aici).

Pentru acces câştigătorii vor lua legătura cu dl. Emilian Ion –  0741.188.167, cel care le va înmâna invitaţia chiar la intrarea în salonul de vinuri, în ziua în care se decid să-i treacă pragul. Concursul nostru se desfășoară în perioada 19 – 20.11.2013, urmând ca cei 7 norocoși să fie anunțați în data de 21.11.2013.Untitled

Cu acest prilej, vă invităm și la o degustare a celor două game de vinuri premium româneşti – Domenii şi Colocviu, produse de Casa de Vinuri Cotnari (partener strategic al GoodWine), pe întreaga durată a salonului de vinuri, alături de reputatul critic de vinuri Cătălin Păduraru şi numeroși somelieri, ce vor prezenta în faţa auditoriului cele două game de vinuri premium ale producătorului moldav. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine, unde veţi descoperi vinurile de calitate, prezentate şi explicate de specialişti.

33 Comentarii

33 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi