Jan 19, 2015

0 Comentarii

Champagne Thierry Massin Blanc de Noirs Brut

Champagne Thierry Massin Blanc de Noirs Brut

Thierry și Dominique Massin (frate și soră) au dezvoltat moștenirea lor familie în domeniul producției de vinuri efervescente, metoda champenoise, via lor însumând o suprafață micuță de numai 10 hectare de vie (în regiunea Aube, localitatea BarsurSeine din nord-estul Franței), atent îngrijită și cultivată, combinând soiuri și ani diferiți pentru a obține combinația perfectă de arome și savoare atât de apreciată la vinurile efervescente.

Champagne Thierry Massin Blanc de Noirs Brut (obținută 100 % din soiul Pinot Noir), are o culoare galben pai intens, care vă va surprinde plăcut prin prospețime, arome florale primăvăratice precum și prin perlajul fin, constant. Champagne Thierry Massin

Gustativ regăsim note de fructe coapte (piersici, caise) persistente, arome de citrice, expresivitatea sa fiind confirmată de contactul cu vălul palatin, resimțind o senzație cremoasă, onctuoasă.

Aciditatea este în echilibru perfect cu corpul său, post-gustul lung și persistent. Perfectă pentru diferite ocazii festive, ca wellcome drink sau alături de fructe de mare. Îi acordăm 88p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.