Jun 12, 2012

0 Comentarii

Chateau Domenii Rose 2011

Unicom Production, respectiv interfaţa cunoscută publicului – DAVINO, a ajuns să-şi situeze categoric produsele în galeria selectă a vinurilor  superpremium.

Cu o suprafaţă 68 de hectare în exploatare, din care 40 în proprietate, asigură materia primă pentru vinuri destinate pieţelor selecte din Olanda, Franţa, S.U.A., Ungaria şi pentru restaurantele de clasă din România.

De remarcat este faptul  că DAVINO este singurul operator care s-a retras din retail-ul comun, atragând atenţia asupra depersonalizării actului comercial în marile suprafeţe.  Este de anticipat ca, la fel ca şi în trecut, unele vinuri se vor epuiza înaintea apariţiei noului an de producţie.

Chateau Domenii Rose 2011 este un cupaj, format din soiurile Merlot şi Cabernet Sauvignon, cu o culoare frumoasă rose somon, cu un nas caracteristic soiurilor componente, intens şi persistent, proaspăt, floral şi fructuos.

Vinul este unul sec, fructuos şi amplu, cu note minerale persistente şi un alcool (14%) integrat discret, cu arome de lamâie, căpşuni şi fructe de pădure. Finalul este lung, cu tente de dulceaţă de trandafiri şi coacăze.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.